Monday, November 1, 2010

IPhone 4 - My Gadget


hello..back again..u guys tgk tajuk pon dah tahu dah apa benda..but im not ownership kpd iphone 4 ni.bkn takat iphone 4, iphone biasa, iphone 3Gs pon xmampu nak ada..huhu...sedih gak lah..tp really22 tingin nak get one iphone 4 ni..meletop kot kalau ada sbijik iphone 4 ni..tunggu lah sem dpn..hehehe..kalau nk di ikutkan memang banyak gadget yg sy nak ada..mcm2 lah..xcukup page plak kalau cita semua..haha

emmm kpd sapa2 yg nk dapatkan iphone 4 ni, u guys can usha2 info2 ni..skit sebanyak leh add n compare2 ngan gadget smarphone yang len..xrugi bai..haha..

Simply briefing, IPhone 4 ni adalah product Apple yang paling latest skali. Ni generasi ke4 dari iPhone yg juga abang kpd iPhone 3GS. Benefit yg ada kat iphone 4 ni after upgrade ialah download media seperti buku dan majalah, movie, muzik, dan games, dan untuk surf intenet dan akses e-mel. iphone ni announced at 7 Jun 2010 camtu lah dan start dijual pada tarikh 24 Jun 2010 di US, UK..kat malaysia masa tu xdak lagi..but don't worry guys, now we can find it here..hhahahahaah

Click sini kalau nak lebih info..



20 comments:

Sca Ndx said...

best ke iphone 4, glory to android. lg best

Pirate said...

katakan kalu terjatuh... tambah2 terjatuh atas lantai simen, mozek atau benda keras, I-phone 4 amat mudah trus rosak. Biasanya screen trus blur, x kuar apa2. salah satu kelemahan i phone...

june said...

huyo...famie ckp kl...

Rt-qaH said...

owh tQaH pun x mampu nak beli iphone4 nie..kering kontang terus poket..sabar je lah tQaH

FahmiE said...

if kite jga elok2, xkan nak jatuh kot.be carefully...lgpon skang ada cover kat blakang tu..heheh..

try gna iphone ni..mst puas hati..

zmah said...

Kalaulah ada sesiapa yang bagi FREE kat akak kan BEST!

sop said...

teringin nak pakai tp blom mampu.. huhuhu

FahmiE said...

semua org tingin nak pki..tp xdak duit..sama lah kita smua..hahahah

Lisa said...

huhuuuuuuuuu, menarekkkkkkkkkk!

AngahSayang2314 said...

minat gak tapi nanti2 la baru beli hehehe

Eazy Izzuddin said...

hmmm...
da tgk ok la...
tp bile lah nk membeli nya
entah la hehe

FahmiE said...

ok kat mna tuuu

miss asnida hani said...

iphone 4 paling latest ke?? hurrrmm..bukan ipod 4g ke paling latest??

Self-Taught said...

Thank you so much to visit my blog, are you interested to exchange links? Thanks for your help advanced. I'm Carlos from Brazil

blog-tips-kurus said...

x reti pakai yg canggih + mahal sgt ni...

y@n@ M!B said...

x mampu lg lak nk bli..hehe~

Lin Rosly said...

Salam...Cantik Nak Beli Tak Mampu! Hehehe

Faizal n Fashitah said...

Nak pinjam aku punye tak? ekekekeke...

neyra shazeyra said...

IP address 203.135.190.7 has been banned from this shoutbox. :(

n i k l i s a said...

wow, i phoneee

My ShoutMix

There was an error in this gadget

Popular Posts