Tuesday, June 7, 2011

Semua orang boleh jadi Photographer... Car Autoshow..

1 comment:
hai readers..hehe..lawak tak tajuk entry ni..betul tak ek FB cakap.. sekarang sapalah yang tak suka ambil gambar dan bergambar kan. semua suka punyalah. tambah-tambah belia-belia macam kita ni. camera mesti seorang sebiji.. yang ada camera dslr tu advantage kat diorang lah. macam FB ni. hahaha..bila kita dah ada camera, tak kan nak simpan je kan. mesti ambil gambar sakan punya..kalau gambar kita mesti posing habis punya..hahahahaha..

hujung minggu lepas FB memang pergi berjalan je. entry lepas pasal gambar pergi jalan Penang kan. ni kali ni, gambar pameran kereta pulak. nak ikut tu banyak gambar yang FB ambil. tapi penat nak tunjuk semua..tengok yang mana ada jelah k..huhu..

masa pameran tu memang ramai orang gila datang..selain pertunjukan kerete-kereta yang di modified atau saloon car, ada pertunjukan drift tau. memang best gilalah. bunyi deruman enjin tu kalah dengan bunyi tayar bergesel dengan jalan tu. betapa kuatnya bunyi slittttttt tayar tu..hahaha..nak cakap pun susah..kat sini model pun ada. FB ambil je. ramai orang ambil tau. FB pun apa lagi, join sekaki. tapi model banyak cina..pakai ala-ala gadis litar lah..hehe

jadi korang tengok-tengoklah ye gambar dekat autoshow ni. tak edit apa pun. upload terus je. hehe..nak FB ambil ambil gambar korang, PM lah FB ye..promote2 =)

 driftinggggggggggg...

 Bumber Car..hahaha

 Fast Furious

 Kelisa ker ni...

 Transformer..

Terbang Car
 Tron Lagacy

 
Gadis Litar..hahahahah..pandang sini semua...

 Gadis moto pun ada...
Ada pameran cakap ye...nak photoshoot pun cakap ye..hehehe =)

Monday, June 6, 2011

Panorama Sesak Georgetown, Penang

4 comments:
hai readers.. hujung minggu hari tu FB pergi Penang. 1st Avenue. saja jalan-jalan..dengan girlfriend tercinta..haha..masa dekat sana FB bawa sekali DSLR FB. jadi apa lagi, ambil gambar je lah masa tu. tapi FB nak tunjuk gambar permandangan bandar Georgetoen je. yang lain-lain tak boleh, private..haha..gambar bandar Georgetown yang FB ambil ni takda lah cantik sangat..tak macam profesional pun..biasa-biasa ja..so apa lagi..tengoklah ye..hahaha







Friday, June 3, 2011

maharaja lawak minggu ke-10 - Jambu Terbaik

1 comment:
hai reader..hari ini FB nak update pasal maharaja lawak. sekian lama FB tak keluarkan entry pasal maharaja lawak kan..korang dah tengok belum maharaja lawak minggu ke-10..kalau tak tengok lagi rugi lah. memang terbaik lah semalam. lawak gila sampai sakit perut.haha..over je..yang paling best bagi FB Jambu lah. yang lain bukan tak best, tapi Jambu memang paling best lah..hahaha. tak caya korang tengok lah sendiri k..

bukan nak puji lah. tapi diorang ni dah berjaya kembalikan populariti diorang dengan usaha sendir. Jambu mana ada rancangan sendiri macam yang lain-lain tu. tapi kesan diorang lebih tinggi dari yang lain oooo..pada yang tak tengok lagi tengok cepat-cepat k. final pun dah dekat ni..hehehe..


Wednesday, June 1, 2011

tarikh Myvi 1.5 keluar

3 comments:
Sumber Googel Image 

hai readers.. ok ke. dah check kereta ke. servis dah ke belum. FB ni suka sangat tulis entry pasal kereta kan.nak buat macamna dah minat kat kereta. hehe..emm sebelum ni FB ada tulis entry pasal myvi 1.5 bakal keluar ni. bilanya tak tahulah.  hari tu FB cakap april kan.  tapi sekarang FB dengar yang terkini punya JULAI atau SEPTEMBER lah pula. nak bagi tarikh yang tepat tak boleh lah ye. nanti tak jadi kena hentam pulak..hahaha..mesti ramai yang frust kan. terutama sekali kepada yang sedang tunggu untuk angkat Myvi 1.5 ni. sabar ye..tak lama dah ni. hehe

lambat bukannya apa, Perodua tengah buat ujian ni. ujian kena buat lama-lama dan teliti. nak keluarkan produk yang terbaik mestilah kena check sehabis mungkin. lepas ni keluar mesti meletup gila punya. haha..kelainan pada Myvi 1.5 ni ialah ia lebih sporty, bergaya, mewah dan kemas. nampak gagah dan tegar semacam kereta luar negara gitu. haha..FB nak cakap lebih-lebih pun tak boleh juga. tunggu dan lihat sendiri lah ye. tapi apa yang pasti myvi 1.5 ni harganya mesti mahal pada myvi sekarang.hehe..tak kisah lah mahal, janji padan dengan harga dan berkualiti..

Anda Baca Fahmi Suka~~

My ShoutMix

There was an error in this gadget

Popular Posts