Tuesday, June 7, 2011

Semua orang boleh jadi Photographer... Car Autoshow..

hai readers..hehe..lawak tak tajuk entry ni..betul tak ek FB cakap.. sekarang sapalah yang tak suka ambil gambar dan bergambar kan. semua suka punyalah. tambah-tambah belia-belia macam kita ni. camera mesti seorang sebiji.. yang ada camera dslr tu advantage kat diorang lah. macam FB ni. hahaha..bila kita dah ada camera, tak kan nak simpan je kan. mesti ambil gambar sakan punya..kalau gambar kita mesti posing habis punya..hahahahaha..

hujung minggu lepas FB memang pergi berjalan je. entry lepas pasal gambar pergi jalan Penang kan. ni kali ni, gambar pameran kereta pulak. nak ikut tu banyak gambar yang FB ambil. tapi penat nak tunjuk semua..tengok yang mana ada jelah k..huhu..

masa pameran tu memang ramai orang gila datang..selain pertunjukan kerete-kereta yang di modified atau saloon car, ada pertunjukan drift tau. memang best gilalah. bunyi deruman enjin tu kalah dengan bunyi tayar bergesel dengan jalan tu. betapa kuatnya bunyi slittttttt tayar tu..hahaha..nak cakap pun susah..kat sini model pun ada. FB ambil je. ramai orang ambil tau. FB pun apa lagi, join sekaki. tapi model banyak cina..pakai ala-ala gadis litar lah..hehe

jadi korang tengok-tengoklah ye gambar dekat autoshow ni. tak edit apa pun. upload terus je. hehe..nak FB ambil ambil gambar korang, PM lah FB ye..promote2 =)

 driftinggggggggggg...

 Bumber Car..hahaha

 Fast Furious

 Kelisa ker ni...

 Transformer..

Terbang Car
 Tron Lagacy

 
Gadis Litar..hahahahah..pandang sini semua...

 Gadis moto pun ada...
Ada pameran cakap ye...nak photoshoot pun cakap ye..hehehe =)

1 comment:

Aida Omar said...

betul2 semua org boleh amek gmbr..beza nye jenis camera je..hihi
best nye car autoshow..transformer tu smart la..

My ShoutMix

There was an error in this gadget

Popular Posts