Thursday, November 10, 2011

Ni bukan Blog Sesawang ..ni Blog Sawang..

Salam..hai readers..agak lama tak lepak sini sebenarnya..sampai nak taip entry pun dah tak reti..punca dia malas lah ni. mula-mula selang sehari tak update. pastu masuk selang seminggu. ni sekarang tak tau lah dah bapa lama selang dengan tinggal..hahaha.. saja FB nak mengeluh dekat sini..mesti readers dah meluatkan dengan blog FB ni. yang selalu masuk tu sampai dah tak masuk dah..hahaha..

ada semangat baru ke datang pada FB ni? macam tak je. minta-minta lepas ni ada entry baru lagi. pesanan kepada diri sendiri. huhu. FB terlintas nak buka blog ni pun sebab dekat Facebook ramai sangat orang post pasal entry baru. tiap-tiap hari ada. naik menyampah pun ada. last2 FB buka blog sendiri..hehehehe..lepas ni readers tunggu jelah. akan ada entry baru k..

macam nak gelak je. entry ni ntah apa-apa..main taip je FB ni..tajuk entry pun dah nak tergelak..tu lah kan, dah lama tak buka blog ni, jadi macam tulah..lama tak buka, banyaklah sawang..jenuh kena bersihkan balik..hehehehe..lawak je..

ada ke orang nak baca entry ni ye..entry ni macam untuk FB sorang je..tak apalah..layan je..hahahaaha..salam..

No comments:

My ShoutMix

There was an error in this gadget

Popular Posts