Saturday, February 26, 2011

Final Pertama Arsenal Sejak 6 tahun..Wembley.!!




hai readers..lama sudaa FB x update FahmiE Blog ni..u guys semua rindu FB x? soalan poyo..hahaha..so, sekarang FB nak cita pasal team bola yang paling FB minat sejak form 2 lagi..haha..esok ahad 27hb, Arsenal mempunyai perlawanan genting bertemu Birmirham City. nampak mcm match senang tapi final tu!! mentality mesti lain punya lah..

Final ni mesti menjadi satu perlawanan yang ditunggu-tunggu oleh semua peminat Arsenal. utk FB confirm2 lah..tunggu esok nak pergi tengok LIVE!! hahaha..dah a final ni yang pertama sejak 6 tahun..agak lama lah..last Arsenal menang piala masa FB form 5..fuhh agak lama ah..If Arsenal menang, arsenal akan menjulang PIALA CARLING!! walaupun piala ni x sepenting Premier League, tapi if menang, tentunya menjadi pembakar semangat utk player2 Arsenal untuk menang piala lain seperti EPL, UCL, FA Cup..banyak tournament lagi yang Arsenal boleh menang if power. semuanya bergantung pada Final pertama Arsenal ni. if menang mesti bertambah semangat!! Hidup Arsenal!!

Apa lagi..jom kita ramai2 pergi tonton Perlawanan Akhir Carling Cup ni..meriahkan suasana..pakai baju merah putih k..hahahaha..jommmmmmmm

2 comments:

renjerkabloi said...

mesti tengok!!hehe..

FahmiE said...

yeah..mesti tengok punya..

My ShoutMix

There was an error in this gadget

Popular Posts