Thursday, February 10, 2011

Futsal Jommmm...

 
Hai readers..petang-petang yang redup ni readers buat apa?? jom lah ikut FB main futsal.haha..Untuk kali pertama sem ini, FB rasa teringin nak main plak. di tambah kawan-kawan rumah ajak, apa lagi terus follow. tadi FB dengan housemate pergi bermain di Sport Planer Shah Alam. Walaupun futsal selalu orang main malam, tapi petang tadi agak ramai jugak lah. yang bestnya waktu petang, rate yang di kenakan murah berbanding rate malam. cuma petang panas skit lah..hehehe

Setelah sekian lama tidak bermain, agak kurang biasa lah. hehe. tapi mujur semalam joging, tak lah rasa penat sangat main tadi. Stamina masih steady ok. Tadi sejam non stop..hehehe..overall best and fun lah. Selepas main tadi, rasa nak main lagi lah pula. maklumlah main tadi agak best. score 2 gol pulak tu. thank u kepada Fitri Karim dan Azhar Safwan kerana assist dekat FB. hehe..Tu lah FB kata tadi, lepas main tadi, rasa nak main lagi lah pulak. hehe..apa lagi reader2 sekalian, jom kita set main futsal. gathering main futsal. ok x cadangan FB.hehe..apa lagi,, jommmmmmmmmmm!!!

*roger2..hehe

No comments:

My ShoutMix

There was an error in this gadget

Popular Posts