Wednesday, July 6, 2011

Cek dari Mr. Nuffnang..Terima Kahsehhhhhh...

hai readers..dah lama ke tak dengar cita pasal FB ni. haha..agak lama jugak lah FB menyepikan diri. tak kena langsung dengan tagline kat atas tu "cerita Fahmi untuk anda" hahaha. ayat poyo gila..hehe..so hari ini FB terdetik nak tulis satu entry khas untuk Mr. Nuffnang. setelah agak lama bertungkus lumus berblogging akhirnya dapat juga ganjaran dari hasil blogging ni. blog FB ada juga orang nak bagi ganjara. terharu rasa.hehehe..

tapi kan, FB ni berblogging untuk cari duit je tau dulu. tapi alih-alih dah dekat setahun baru dapat. hahhahaah..sekarang tercelik sikit, blogging tak boleh fikir money money money. tapi berblogging ni, kena macam berblogging sampai nak terputus jari untuk orang diluar sana aka visitors. yang ni pertama. yang kedua baru fikir pasal mr nuffnang k..hehe..em lepas dapat cek dari mr nuffnang ni, FB rasa semangat pun ada. tapi persoalannya, sampai bila semangat tu boleh bertahan ye.huhu..harap-harap dapat bertahan sampai dapat cek beribu riban dari nuffnang..hahahahahaha

so kepada readers di luar sana, teruskan berblogging ye. kalau ada masa FB jenguk dan baca. berblogging untuk orang di luar tu. InsyaAllah akan dapat cek.hahaha. yang ni je kan FB fikir, jahat gila otak ni.. apa yang FB boleh kata sekarang, terima kasih banyak-banyak untuk pihak nuffnang kerana terus mempercayai blog FB ni. FB harap FB akan bersemangat macam FB baru mula berblogging dulu tu..hehehe..so sekarang FB nak tunjuk cek yang FB dapat dari nuffnang (berlagak) hahahaha..


kehkehkehkeh =P...lagi satu akan datang..buat duit raya..heheheheh =)

26 comments:

Freaky said...

tahniah bro dah dapat cek :D

Helmi said...

Tahniah la ek.. thanks for sharing this.. rase semangat pun ade ni.. =)

FahmiE said...

tq..harap2 semangat x lentur...hehehe

cucu umie said...

mantap ah bro..teruskan berblogging..hehe

FahmiE said...

tq..cucu umie pun..=)

SpaQue said...

tahniah...akhirnya dpt jugak kn..

Entri Hot Chick [Video] Manchester United Asia Trophy Tour 2011 | Van der Sar In Kuala Lumpur, Malaysia

FahmiE said...

not akhirnya..blagak x..?? hahaha

abglan said...

Tahniah, smoga tak sia-sia lah bloging selama nie

Noni Safuani said...

Congrates! ^^

Syd Charice said...

tahniah bro! teruskan menulis ;)

Gaara said...

kongsi sket tips bro..huhu

ayleencutegirl said...

alaaa.. i dah dua tahun ni x merasa lagi nak check in.. huhu

cik nur said...

wahh moga murah rezeki hehehe :)

Odah + One = OdahOne said...

congratz bro! teruskan menulis & teruskan menuai duit nuff...hoho...

azu said...

wahh..tahniah..kongsi la tip2 nya? nk raya dh ni...:)

FahmiE said...

truskan usaha..hehehe..tq smua..
blogging kena mcm fb..ari2 bkak..hahaha..

Azlan said...

selamat berblogging bro..blog is hobi..hehe..best nyer dapat duit raya.

Adam Idris said...

wahh congrats :)

oktant said...

Congrats bro! Teruskan berblogging yea. =)

FahmiE said...

tq tq tq =)

feyus said...

Tahniah!!:)teruskan usaha anda.:)
Komen-komen berani di Facebook

slimdiet2 said...

tahniah dapat cek

FahmiE said...

harap2 dpt lagi pasni..usaha sendiri..

dayu_myself said...

best nye bro...den raso dah lamo dag den bloggig tapi x berganjak duit nuufnang..muahahaha....den bingung nih..^^

FahmiE said...

consistent tu kena ada..hehee =)

budak.bandung.laici said...

seronoknya dapat cek...
best2..

My ShoutMix

There was an error in this gadget

Popular Posts