Wednesday, July 14, 2010

Adios Africa Selatan..Welcome Brazil..World cup 2014 Host

Logo World Cup 2014 Brazil


Hellloooo2..siapa xtau lg sapa champion weorld cup 2010? Spain lah kan.kuasa baru bola sepak skang..sekarang demam bola sepak pun smakin berkurang. tahniah kpd host 2010 iaitu Africa Selatan, negara Africa pertama yg mnganjurkan world cup.bkn calang2 event wa ckp lu..
Tahniah skali buat Africa selatan..sekarang kita boleh ucap sayonara buat mereka dan WELCOME to BRAZIL!!! Kalau nak tahu,, Brazil adalah host world cup edisi akan dtg iaiti pda tahun 2014. Brazil selaku World cup champion sebanyak 5 kali pastinya akan menganjurkan edisi yg paling2 grand sekali. Dan dgn mjadi CHAMPION di bumi sendiri lah akan menjadikan hadiah terbaik buat merka..


Bye-bye South Afrika..See at Brazil//hehe..
Nnt kita ramai2 tgk world cup 2014 Brazil plak ye..hehe..sekarang jom imbas pasal WC2010 plak..demam xabis lg sebenaq nya ni..hehe

Seperti yg korang tahu,,Spain lah Champion..Tp aku sedih lah..Aku fan Holand.tapi xpa.Minat kt Holand xsama mcm minat kat Arsenal..haha..Apa yg pasti skang smua result pasal wc ni kita dah tahu..btul kan..pada kaki2 bola mst ada yh suka dan sedih..haha..termasuk lah aku sendiri..dari awal layan world..sampau abis..siap ada poster pasal match wc lg..haha



Ni time spain tgh celebrate diorang punya kejayaan..xdak apa yg lbh bnilai bg diorang ni melainkan World Cup ni..ni first time diorang champion world cup..4 tahun sekali tu event ni..bkn senang..



Sapa yg berada dlm squad yg menjuarai World cup,,nama diorang akan jadi Legenda..sapa xmau..World of Fame..



kpd fan2 Holand,,jgn sedih..tggu edisi akan dtg..mmg lama..tp nk buat cmna..perit player Holand lg teruk dari kita tau x..cool k..hehe



Germany...Germany mmg team yg giant..beat England, beat Argentina..mmg power..tp sayang..bila masuk semi final, diorang xdpt kawal tekanan mental tu..tlalu byk harapan pon xleh gak..diorang still takat semi final je mcm edii 2006 dlu..huhu..anyway congrate to germany coz dpt nom 3..jadi lah..

1 comment:

madiha said...

i follow you, follow me back? :D

My ShoutMix

There was an error in this gadget

Popular Posts