Sunday, July 18, 2010

Site visit - NU Sentral..KL - Under Construction..

hey2..agak lama jugak lah aku xupdate blog aku ni..3 hari gak..huhu..last post pasal minyak naik..huhu..mesti boring ja kan tgk blog aku ni..xpa2..ni aku dh free..hehee..
arini dh nk msuk ari isnin dh pon..sekejap ja kan..sminggu dh Spain dinobatkan World cup champion.tapi arini aku bkn nak cita pasai world cup..dah lapok dah..huhu..
skang aku just nak share trip aku pergi site visit aritu..hehe..menarik jgak..rasa sndiri suasana kerja kat situ..jom tgk gambar..



Ni gambar group aku masa pergi sana..ni site kat KL..sblah KL Central je..hehehe.construction under MRCB Group.site ni tgh construc buat shopping complex..NU Complex nama dia..
Kalau nak tahu,,complex ni 3 kali ganda lebih besar dari Mid Valley Mega Mall!! Boleg imagine x besar mana?? hahha



Gambar masa ni kami baru masuk dlm site..baru dpt safety helmet..hehhe..kerek x aku..nampak cover lebih je..hehhe



Ni group buat report sekali..hehehe..diorang ni rajin buat keja..thanks guys..hehe


ni lah aku..td korang mst tcari2 aku..haha..x kemas mana pon aku ni..tapi time amik gambar ni,,panas gila..sepet je mata aku..huhu..



Pic terahir utk blog ni..ni lah rupa sebenar complex yg siap dibina..di jangka siap pada akhir tahun 2012..cantik dan tergergam indah je tgk..hehe..xsabar nak p lepak sana..hehehehe..
Anyway,,thank pada yg read blog ni..

No comments:

My ShoutMix

There was an error in this gadget

Popular Posts