Sunday, July 25, 2010

EPL start 14 Ogos - Clash of the RED- Arsenal vs Liverpool


hellooo guys..lama x update blog ni..huhu..pada visitors yang selalu singgah kat blog ni,,sori k..hehe..aku sibuk skit 3 4 hari ni..awek aku datang shah alam sabtu hari tu..hehe..suka sangat sampai xdak masa nak berblog2 ni..skang dah free bleh lah karang sesuatu..hari ni aku nak cita pasal benda common je.bagi lelaki sangat2 lah common..hehe..sapa lah xtahu pasal bola kan..hehe..semua tahu..

korang semua minat bola x? epl tengok x? tahu epl tu apa..perempuan mesti kurang skit bab2 ni..EPL ni stand for English Premier League. Tapi skang BPL (Barclays Premier League).Season baru yakni 2010-2011 officially start 14 ogos ni..game paling menarik confirm2 lah Arsenal vs Liverpool..korang sokong mana ek?? btw aku ni fan Arsenal..sapa yg x suka mintak maaf lah k. mesti fan liverpool or man u je yang x suka ni.,hehe..man u vs newcasle je.club yang baru naik ke EPL..tapi newcasle tu,, bkn calang2 club..hehe..tapi apa yang penting skang Arsenal vs Liverpool..hehe

benda yang paling penting kat macth Arsenal vs Liverpool ni mestilah sapa yang akan menang.betul x..tapi pada kaki2 bola mesti nak tahu pasal player2 yang akan main..contoh Arsenal.setakat skang ni diorang dah sign 2 player baru dah..sapa lagi, Marouane Chamakh ngan koscielny..hehe..antara top player masa kat french league season lepas..pada musuh2 arsenal,,jangan goyang k..hehehe..

apa-apa pun kita tunggu epl start. 3 minggu ja lagi ni..pada yang btul2 fan club masing2, mesti tgh xsabar sangat.skang macth friendly pun mesti korang layan je kan..hehe..sama lah macam aku..takat skang Arsenal menang ngan Barnet pastu ngan Grum..Nasri player Arsenal paling menyerlah..hehhe..suka aku..Jom ramai2 saksikan game EPL nanti..sapa plak akan champion.yang pastinya bukan man u,liverpool, cheasea..Abis tu sapa? Pkir2 lah sendiri k..

2 comments:

diraja22 said...

ee xsabarnya..

FahmiE said...

arsenal will champion..

My ShoutMix

There was an error in this gadget

Popular Posts