Wednesday, May 4, 2011

Baru belajar photoshop edit gambar..

hai reades..hehe..gembira kan hari ni. FB sangat-sangat lah gembira. sebabnya exam dah habis secara rasminya hari ini. hahaha..enjoy sakan lah..jadi sekarang masa FB dah terluang dan lapang sangat. nak buat apa ye. blogging tu dah semestinya. sampai nak tergeliat jari dah ni.hahaha..

emm dalam FB tak ada keje, FB cari keje dan jumpa satu. iaitu edit gambar guna photoshop. hehehe..korang kat sana mesti dah expert dah kan. FB baru nak bertatih guna photoshop. tak ada sapa sudi ajar pun. belajar sendiri je ni..huhu..jadi sekarang FB nak tunjuk gambar yang FB edit. tengok dan cubalah jangan kutuk ye..ehhehe






 Anda Baca Fahmi Suka~~

6 comments:

z3yr4 k3ch!k said...

nice =))

Freaky said...

oww sweet gtu :)

sabrina said...

wah..cantik!!

FahmiE said...

apa yg cntik..

atieshariffuddin said...

nice pictures.... da edit ok jgak laa.... tpi bole lagi tu

oppaayie said...

smart siot u take picture..sweet..nak belajar jugak..hehehe keep it up..like2..hehe

My ShoutMix

There was an error in this gadget

Popular Posts