Wednesday, May 4, 2011

Merdeka awal..

sumber Google image

hai reader..hari ni camna. ok ke..blogging ok tak..hari ini bagi FB sangat-sangat lah best sebabnya FB dah merdeka. haha. merdeka apa tu ye. FB dah habis exam lah. habis awal tau..hehe..pada sesiapa yang tak habis lagi tu, jangan cemburu sangat ye.hehe. kos FB adaak kos yang paling awal habis exam. mana tak seronoknya. boleh bersuka ria awal, balik rumah awal, semuanya awal. haha..lagi satu boleh berblogging puas-puas tanpa perlu ingat buku..hahahah..FB suka FB suka..

emm korang yang tak ada exam mesti rasa relax kan. tapi nanti kalau kalau dan masuk ipta atau sama dengannya, rasakan. penat kot tapi FB tak sangkal dunia ipta ni best. FB dah habis exam untuk semester ke-7 iaitu semester ke-2 terakhir. rasa sedih pula dah nak habis belajar. huhu. 5 tahun dah kot FB jadi pelajar ipta UiTM. bukannya pendek masa perjuangan FB tu.hahahah..ayat tak belah kan..apa-apa pun sekarang, FB dah merdeka. tak perlu lagi fikir pasal buku dan study. boleh bersuka ria..hehehe

mulai malam ni, Fahmi Blog akan aktif seaktif-aktifnya.. FB nak berblogging puas-puas sampai tergeliat jari-jari ni.hehehe..untuk pengetahuan korang, esok malam FB nak balik kampung FB di kedah. sapa nak ikut jom lah..ahahhaha..FB dah cuti semester sekarang. merdeka, raya, berparti sakan lepas ni..hehehe..kepada yang masih berjuang dalam exam, selamat berjaya!! merdeka merdeka merdeka kepada yang dah habis exam!! hehehe

Anda Baca Fahmi Suka~~

11 comments:

dreamygirl said...

...jealousnye..-( he2..
slmt bercuti -)

Freaky said...

jeles bro.. aku habis 7 mei ni

atieshariffuddin said...

sgt jeles... da la abes 9th.. pastu ade team building siap.. fuhh

As Yusra said...

wahhh~..sangat jelez.! >.<
cuti lambat lagi...abes exam da kene start intersesi pulak...wu2x~ T___T

Siti Aziz said...

tauke tak start exam pun lagi....hu3


selamat bercuti tuan tanah... ^_^V

Far8 budak baik said...

terharu aku bace..
weh aku dah cuti lame kot..
hahaha..
=p

adan said...

aku bukan pelajar dan aku relax.. hahaaha..

FahmiE said...

selamat jawap exam bg yg x abeh lg..ehhehe =)

Redzuan Kassim said...

Merdeka!!!!
yeay...
mai balas lawat
http://redzuankassim.blogspot.com

cik aisha said...

berblogging sampai lebam...haha

FahmiE said...

lebam kt mana tu..hahahah..mcm2

My ShoutMix

There was an error in this gadget

Popular Posts