Friday, May 20, 2011

pergi praktikal dapat 3 buffered earning..terima kasih nuffnang

hai readers..tajuk entry apakah ini. apa-apa pun jutaan terima kasih kepada Nuffnang kerana terus memberi kepercayaan kepada Fahmi Blog..Fahmi Blog dapat buffered earning (BE)  lagi..yang best sangat bukan satu..kelmarin saja dapat dua. ni FB bangun buka akaun nuffnang tambah lagi satu. semua sekali dalam minggu ni dapat tiga earning. sebelum ni ada dua. satu dah tamat. jadi sekarang empat BE yang FB ada. hehe..syukur...

tengok ni. hehe..bagi FB memang cukup luar biasalah dalam seminggu dapat tiga BE. tak pernah-pernah ni tau. tidak ada lima BE yang running tau. jadi metered satu. huhu. tapi bersyukur dah ni. hehe..tq nuffnang..

FB pun fikir lah, benda apa yang FB buat minggu ni sampai nuffnang bagi tiga BE dekat FB ni. bertuah sungguh lah rasa. masa tak dapat, susah sangat pula nak dapat. ni sekarang FB siap kerja lagi, aka praktikal. bukannya berejam-jam mengadap Fahmi Blog ni. lagi terbatas masa yang FB luangkan tau tak. nak dibandingkan sebelum praktikal, setiap masa mengadap. tak ada keja sikit je buka blog. hehe..tapi napa bila FB tak luangkan banyak masa, dapat BE ek? hehe..pergi praktikal dapat BE. hehehehe. lawak lawak..

tiga hari lepas FB ada hantar tiket dekat nuffnang. adakah ini salah satu sebab nuffnang bagi BE dekat FB. ada kemungkinan jugak kan. kalau kita rapat dengan mereka, mereka akan percaya lebih dekat kita. pendapat FB je lah. macam mengeratkan siratulrahim jugalah..hehehe..macam-macam lagi cara kita boleh berbaik dengan nuffnang. cuma tak tau saja. cuba search search tengok cara dan tips. mana nak tau ada..hehehe..harap-harap lepas ni lagi bertambah murah rezeki. ditambah rezeki praktikal pulak..pehhhh =) syukur Alhamdulillah...

Anda Baca Fahmi Suka~~

10 comments:

.fariza. said...

byknya dpt.
kasi satu.

sarah mohamad said...

dapat 3 sekaligus! ini tak adil! hiks rezeki ler tuu :)

puanbee said...

rezeki tu fahmi :) ada byk BE elok lah rajin2 update blog kan :)

Rozuan Ismail said...

rezeki =) saya x dpt lg.huhu

MaiRa QuEeN said...

xpnah dpat..jelesnye...
follow sini..
jemput la bce...

http://ctqueen.blogspot.com/2011/05/aku-diserbu-peminat-penulis-senja.html

Mr Rileks said...

bila la nuffnang nak bg mcm tu plak kat aku... :((

FahmiE said...

sama2 kita teruskan usaha kita..hehehehe

Aida Omar said...

dapat 3 sekali..hihi
best tu..

HaNa Hani said...

bak la sini satu BE tuh
hana neyh xgerak2 BE dri ritu lagi

khatgrafik said...

Wahhhh jelesnya.. nak satuuu.. huhuhu
Nuffnang ni mmmg baik hati sama FB :P

My ShoutMix

There was an error in this gadget

Popular Posts