Sunday, May 15, 2011

satria neo berada dalam genggaman

sumber Google Image

hai readers.. FB update blog ni.hehe.. hari-hari sebagai blogger(blogger ker) tetap diteruskan walaupun sekarang FB tengah praktikal sekarang..untuk korang semua dan blog tercinta, FB akan update je. hehe..haa kali ni FB nak cakap pasal kereta lagi. setelah banyak kali gak lah tulis entry pasal kereta tanya pendapat, akhirnya kereta idaman FB akan sampai tidak lama lagi. bukan secondhand sebagaimana yang FB bincangkan sebelum ini. tapi baruuuuuu.. satria neo baru kot..hahaha..tak sabar dah ni nak tunggu dia keluar. bilang hari je ni..hehe

 adakah FB terlalu awal memiliki kereta? mesti yang ramai akan kata awal. yelah FB ni kan muda lagi. belajar lagi. kerja pun tak. dah lah kereta ni loan je. kereta baru mestilah kena loan. mana mampu nak bayar cash. tapi tak keja lagi macamna boleh buat loan? haha.. semua sebab kawan abah FB tolong kira. nak kata dapat murah tu tak lah. tapi komisyen yang salesman dapat, dia pulangkan balik. bulan-bulan tu, pakai duit FB gak. cukup lah kot sebelum nak dapat kerja. FB belajar pun dah nak habis. harap-harap semua ok..tapi ok lah tu kan..kereta baru..hehehe..

sebelum ni FB nak ambil kereta secondhand, tapi bila kawan abah FB ni bagi penerangan yang memang sangat-sangat boleh pakai, terus FB yukar fikiran ambil kereta baru. memang betul apa yang kawan abah FB ni cakap. orang berpengalamanlah katakan.. minta-minta lepas ni semuanya berjalan dengan lancar. tengah tunggu kereta sampai ni. hehe..seronok tak terkira..hahhaha

8 comments:

Syafiq Rosli said...

boleh la aku tumpang nt..hehe

Freaky said...

pergh angkat kete baru.. cayalah bro

FahmiE said...

wahahahaha..tgh tunggu ni keta sampai ni..

sarzli said...

NEO baru...blh dapat civic second hand kot..

sarah mohamad said...

yeay! boleh bawak jalan2 tak hiks

FahmiE said...

jom2..heheheh =)

keta second interest tinggi..

cik aisha said...

better first hand la, bkn sbb interest je tp puas ati..2nd hand ni kdg2 slalu wat hal.depend on luck..hehe cik aisha xpro pasal kete saje nk nyibuk..^^

**hudalulu** said...

jom join satrianeocrews =) i selalu join club kereta neo cz bf i pakai neo. memang best. tapi dulu i satrianeo.com... hehehe
kalau nak buat buat bodykit neo R3 or CPS or no plat singapore style, boleh cekidaut sini =)

http://hudalululoveyou.blogspot.com/2011/03/adzhim-ivan-enterprise.html

My ShoutMix

There was an error in this gadget

Popular Posts