Thursday, July 7, 2011

Keputusan Undian Kelayakan Malaysia - Olimpik London 2012

hai readers..sekarang ni demam bola sepak Malaysia menjelma balik. petanda kebangkitan Malaysia semakin dirasai. sekali dengan FB rasa.hahha..mana taknya, pasukan olimpik layak ke pusingan kelayakan top 12, pasukan piala dunia masuk ke pusingan ke-2 kelayakan sejak sekian lama..dan yang paling best, 3 gergasi bola sepak English Premier League (EPL) akan bertandang ke Malaysia untuk bertemu dengan Malaysia. tak ke hebat ke namanya.hahaha..

macam lari tajuk pula kan..emm readers tengok tak game Malaysia lawan Lebanon. kalau tak tengok agak rugilah. memang mendebarkan. ingat Lebanon tu calang-calang pasukan ke. beza ranking dengan Malaysia, Lebanon tinggal Malaysia jauh tu.huhu..tapi tak apa, yang penting sekali Malaysia berjaya tewaskan mereka dengan aggregate 2-1. hahaha..tahniah buat pasukan olimpik Malaysia. confirm nanti FB pergi tengok games Malaysia di Bukit Jalil..hahahah..

Sumber Googel Image

dah tengok ke..huhu..macamna komen..di undi dengan Jepun kot. ditambah Bahrain dan Syria. nak masuk olimpik kena jadi juara kumpulan. memang kena jadi giant killer lah lepas ni Malaysia. dapat number 2 pun ok. main play-off nanti, main bermatian-matian.hahaha..harap-harap semau berjalan lancar nanti. main dengan gergasi Asia, famous balik lah nanti pasukan bola sepak Malaysia nanti.hehehe =)

MALAYSIA BOLEH!!!!!!!!!!!!

1 comment:

Dalila Diela said...

support for Malaysia..

My ShoutMix

There was an error in this gadget

Popular Posts