Thursday, July 7, 2011

merasa 1st ranking di featured post Innit..unbelieveable!

hai readers..FB nak tanya ni, apa erti popular ye? popular ke kita ni dengan adanya blog sendiri. haha..emm bagi FB, ada popular yang disanjung dan ada juga popular sebab dihina. so mana satukah popular kita ni. bagi FB tak popular pun tak apa. popular ni buat kita tak boleh buat kerja je kan..mesti asyik digangu dan kena melayan orang.susah oo macamni..adehhhs..

so sekarang ni FB nak cakap sikit(cakap kerr,,macam bermegah je) hahaha..buat julung kalinya FB tersenarai di Featured Post Innit. dah lama tau FB layan innit ni. ni baru sekali dapat masuk featured post. 1st ranking pula tu. mesti nak tahu kan macamna FB buat. jeng jeng jeng..sabar ye.FB nak tunjuk dulu..hehehe..berlagak gilerrr


macamna ye FB dapat duduk 1st ranking dekat innit ni. adakah sebab keyword dia..yelahkan, sebut pasal duit, cek atau trafik mesti melonjak naik punya kan trafik. tapi FB rasa bukan sebab ni. ini kerana dah banyak kali FB tulis entry pasal keyword tu, tak pernah-pernah pun entry naik dekat Featured Post tu. so macamna ye..emm semalam FB addpost di Innit lepas pukul 12 malam. inikah sebabnya. mungkin jugalah. sebab masa FB addpost, Nang It pada semua entry dekat Innit tu, sikit-sikit je. bila entry FB masuk, secara tidak langsung telah compete dengan entry yang Nang It sikit tu dan tersenarai di Featured Post..bila dah di Featured POst, lagi senanglah orang nak Nang It. sampailah jadi 1st ranking..hahahaha..mudah je kan..FB pun tak sangka tau..hehehe

Try lah k readers. sekiannnnnnn..

Anda Baca Fahmi Suka~~

6 comments:

kblog said...

hebat bro! hebat

kblog said...

hebat bro! hebat

cucu umie said...

mantap bro..thnkx for the info fb..

chris™ said...

Tahniah bro..hebat

Terbaru di blog Aku "TIPS BLOGGING TERHBAIK !!!"

FahmiE said...

welcome to the FB club..............

oktant said...

Sy nampak bro di 1st rank. Congrats yea! =)

My ShoutMix

There was an error in this gadget

Popular Posts