Wednesday, April 6, 2011

hari Presentation..gemuruh

hai readers..pernah gemuruh gementar atau takut..haaa ni FB nak cerita pengalaman gemuruh tu. mana tak nya FB kena present final year project FB ni. memang gementar habis lah ni.huhu..sebelum present tu, dah rasa tak tahan nak keluarkan semua.huhu. sampai tahap tu gemuruh dan nervous tu. tapi yang pasal present ni, FB dapat melaram handsome2 kot. dah macam ahli perniagaan pun ada. professional gila..hehehehe

sebenarnya, presentation ni memang sangat penting bagi FB. kalau fail ni, maknanya extend lah 1 sem. rugi 6 bulan kot.huhu..sebab tu FB sangat ambil berat, risau teruk2. dah lah penat masuk lab lah apa lah. dapat A++ baru berbaloi kot.hahaha. jahatnya FB ni kan. tak palah. ni semua untuk FB jugak kan.hehehe



em ketika FB menaip entry ni, sebenarnya FB dah selesai present. memang lega sangat2 lah. hilang semua perasaan gemuruh, takut semua..tapiiiiii, perasaan ingin tahu markah tu naik membuak-buak. berapa ek agak-agak FB dapat. FB ni ok ke tak ek present tadi. huhu. perasaan ingin tahu ada.huhu..arrggggh..


korang tolong lah teman FB bagi tenang sikit.hehehe..jom hang out nak tak ek

Anda Baca Fahmi Suka~~

2 comments:

Biey said...

hik..hik.. darah gemuruh ke??

latest entry !!
Rintihan hati si ANAK TIRI..

FahmiE said...

darah takut...eheheh

My ShoutMix

There was an error in this gadget

Popular Posts