Friday, April 1, 2011

thanks to visitor FB..

hai readers...sihat ke? tak pergi mana-mana ke sabtu ni. dah cuti ni selalu ramai orang keluar ambil angin atau bersiar-siar. tapi FB pula ada Test 2.huhu..kesian tak dapat rehat. di sebalik ada test, FB sempat lagi update blog untuk korang..hehe..selepas FB menghargai En Nuffnang, hari ini FB nak menghargai visitors FB pulak.hehehe

FB semakin hari semakin seronok berblogging dan berpuas hati. mana taknya, pengunjung dah bertambah.hehhe..Pengunjung ke Fahmi BloG sedikit bertambah di mana FB dapat buktikan followers FB dah mencapai seribu (1000) followers.wahh banyaknya..total page view FB plak dah mencapai 25000 pengunjung. ok lah kan. tak percaya cuba korang lihat sebelah kanan atas.hehe..Di samping itu, FB nak memberi jutaan terima kasih dan tahniah kepad Nurul Aida kerana telah menjadi follower ke-1000 FB. nak hadiah ke. kalau nak kena PM FB..hahahhahaha..cepat-cepat sebelum terlambat.



Dah sampai ke tahap ni, FB rasa lagi bersemangat pulak nak berblogging.hehe..ada orang sokong FB, FB rasa sangat terharu. harap-harap en Nuffnang lebih prihatin dan melihat FB sebagai masa depan iklan mereka..hahahha.nak bodek Nuffnang ni..dan FB harap kepada visitors di luar, singgah-singgah lah ye.mari kita memeriahkan blg-blog kita. tukar link, leave comment, baca entry dan sebagainya..hehehe..akhir kata, I LOVE U ALL..TQ SEMUA..TQ NUFFNANG..

Anda Baca Fahmi Suka~~





My ShoutMix

There was an error in this gadget

Popular Posts