Saturday, April 2, 2011

Super Junior. Siapa tu??

hai readers..em FB nak tanya satu soalan. Siapa tu Super Junior. kenapa sejak dua menjak ni FB selalu dengar pasal super junior. kenapa super junior ni menjadi kegilaan wanita sekarang ni. hebat sangat ke diorang ni. em hebat kat mana ek? boleh korang bagi pandangan sikit pasal super junior ni..

setelah FB buat kaji selidik, Super Junior ni adalah band berasal dari Korea. ia terdiri dari 13 orang ahli. antara band terbesar yang mempunyai ramai ahli. selain kebolehan menyanyi, mereka juga boleh menari malah memang expert menari. tapi semakin dalam FB mengkaji, mereka ni FB tengok macam lembut pun ada. Betul tak ek?? ahhaha..apa yang membuatkan ramai wanita suka sangat kat diorang ni. nak kata handsome, handsome macam orang korea je. nak kata comel, comel ker.?? nak kata badan tough, ada yang kurus. susah lah nak buat judgement.huhu. Em semasa buat kajian pasal SS ni, FB terjumpa gambar ni


Setelah panas telinga dengar pasal SS ni, akhirnya FB kenal jugak siapa diorang ni..ehhehehe..Emm handsome ker. comel ker. tough ker..biasa je. kenapa diorang ni menjadi kegilaan wanita. dasyattttttt. apa-apa pun tahniah kerana berjaya buat orang diseluruh dunia meminati anda SS. bagi FB, FB berkenan dekat rambut je ngan menari diorang je. yang lain out. comel? handsome? FB comel lagi..hahahaahah..

*jangan lah sampai gila sangat-sangat. diorang bukan kenal kita pun..hehehe

Anda Baca Fahmi Suka~~

7 comments:

AiDa AzRyN said...

aida suka lagu super junior. best! :D

Freaky said...

haaa band ape ni ? cam perempuan je cun jep

ckozarith . said...

Uwaaaaaaa FB , kalau peminat2 super junior(SuJu) yg digelar ELF dpt taw yg FB tak knal SuJu ni, mesti FB kne hentam teruk baik punya ! HAHAHA :P
btw, skrg ni tggal 10 org je, sbb 3lagi ade hal masing2, sedih betul T_______T *sy minat shindong tu, sedebab debab dia pun dia comel, HAHAHA *

NabiLLa NaSir said...

ramai giler kot girls yg suke group ni. antaranye adik saye. tapi saye tak ^^

FahmiE said...

FB baru nak kenal..hahahaha..sorry sorry kaum wanita =p

SyedGraphiX said...

x suka SJ!! x suka. x suka korea. errkk. hahaha

FahmiE said...

xsuka sbb apa..lembut ke
ahhaa

My ShoutMix

There was an error in this gadget

Popular Posts