Friday, April 15, 2011

Study Week..Belajar atau Berseronok?

hai readers..sihat ke? boring? siapa kat sini pelajar IPTA atau IPTS. mesti korang faham kan apa itu istilah study week. untuk pelajar sekolah mesti tak berapa nak tahu sangat. tapt tak apa. nanti adik-adik masuk U, fahamlah.chill..hehe.

FB sekarang tengah study week lah ni. baru start.hehe.. mentang-mentang lah kan baru start, satu buku pun FB tak ingat. tak pandang tak ingin nak tengok pun rasa. memang out dan lupa terus. hehe. korang yang lain macamna. FB ni jenis malas sikit. dekat-dekat paper nak start baru nak study. time awal macamni, orang rajin je yang dah start study sekarang ni. hehe..patutlah tiap-tiap semester boleh dapat dekan. FB ni, satu sem pun susah.huhu

sekarang semua dah faham kan apa itu study week. ok. FB nak tanya, study week ni selalu nya orang belajar ke atau berseronok ek. apa yang FB nampak dan lihat, study week ni ramai pelajar mengambil peluang balik kampung atau bercuti. study tu jauh sekali lah. perlu ke study week ni ek. atau di pendekkan menjadi stengah minggu je. pendapat je lah. bagi FB, semakin lama cuti study week, rasanya semakin lama orang tak study. hehehe. rasa-rasa FB lah..

so, macamna pula korang rasa ek. korang yang study week ni mesti enjoy abih kan. sama lah kita. tak ada benda nak buat. mujur ada blog ni. dapat jugak update. hehehe. harap-harap hari esok mood rajin datang lah kan. nak study ni nak bagi dapat dekan. hahaha


Anda Baca Fahmi Suka~~

9 comments:

Fitri Karim said...

saya balik studi kat rumahlah mr FB. hehehe

Freaky said...

jom study.. aku pon baru je start study week.. :D

sayabukanSAMDOL said...

belajar belajarrr

FahmiE said...

selamat belajar semua..jgn main2 ye =)

nur dhiya' aida said...

selamat belajar sume . hehe :)))

FahmiE said...

study jangan x study..ahhaah

cik azeya said...

sy nak belajar la ni. bw sat. :D

FahmiE said...

bw tu study ke main..hahahah..jgn bw lama2 sgt ye

Syafiq Rosli said...

haha..kalau aku merewang je lebih..

My ShoutMix

There was an error in this gadget

Popular Posts