Friday, April 29, 2011

Maharaja Lawak Minggu 5

hai readers, seperti biasa malam sabtu FB akan update pasal maharaja lawak. sekarang dah masuk minggu ke-5. sekejap je kan. kepada sesiapa yang mengikuti perkembangan maharaja lawak, mesti tak boleh nak miss setiap minggu kan. sama lah macam FB. heheheh..jadi untuk korang, FB sediakan entry ini untuk sesiapa yang minat sangat-sangat tonton maharaja lawak ni..hehe

dari persembahan minggu ke-5, bagi FB lawak kurang memberansangkan berbanding minggu sebelumnya. tapi bukan bermakna tak best. besssst. lawak sangat. cuma minggu lepas bagi FB lagi-lagi lawak. hehehe. peserta favorite iaitu Jozan, Nabil, Jambu, dan Sepah tidak mengewakan. lawak yang datan
g dari segi lakonan drama pendek. memang tak kering gusi..emm ni FB sediakan video Jozan ihsan dari guatv.com. untuk video peserta lain, boleh tonton di channel guatv.com di Youtube..saksikan..



macamna? ok tak..hehehehe..best kan. tiap-tiap minggu tak pernah mengecewakan. tahniah astro kerana berjaya menyediakan rancangan yang sangat best gila ni..hahahaha =)

Anda Baca Fahmi Suka~~

4 comments:

Far8 budak baik said...

sumpahh best...
first time kau vote
pakai hp mak!!
hahahaha

dyea irdina said...

ala dah tak dapat tgk sbb tadak langgan warna....yg dlm u tube tu pun lambat sgt nak boleh tgk..tu yg jd malas..almaklum la tenet kita tak laju berdesup

The Extendables said...

yeah jozan ngn sepah!!!

josrevalution said...

salam.. sa singga ya..hehe.. alh lma sgt sa tgk rncngn tv yg lawak2 ne.. sllu tgk rncngn yg brkungfu,wwe..hehe.. pe appn mlawak ne mmg xkn mmbosankn mlh tmbh menarik mnt n.. best lh.. singga ya..

My ShoutMix

There was an error in this gadget

Popular Posts