Thursday, April 7, 2011

Usop Wilca paling popular - Soley soley

hai readers. menunggu entry FB ke.hehe..ni haa FB dah datang. em best tak ek jadi orang popular ni. dapat apa ek jadi popular selain publisiti. cuka korang bagitau FB. em dekat Malaysia ni sapa orang yang paling popular. mesti lah Perdana Menteri kan. kalau dicampur artis, personaliti sukan, menteri dan sebagai nya, sapa ye agak-agak yang paling popular.hehe..

tapi kali ni FB nak cakap pasal Si Usop Wilca. selepas aksi terbaik dan lawak pada filem Hantu Kak Limah Balik Kampung, populariti Usop Wilcha terus naik. korang tahu sapa tu Usop Wilcha. hehe..dia ni nak cakap pelawak bukan lah, tapi lawak dia menjadi-jadi pada filem Hantu Kak Limah. memang FB tak henti-henti FB gelak.

watak Usop wilca ni adalah dilakonkan oleh Syed Mohamad Asri dan ia ternyata begitu berkesan terhadap orang ramai. trademark tangan goyang tu dah ramai orang ikut. tahniah tahniah tahniah kepada  Usop Wilca dan pengarahnya Mamat Khalid. ni kat bawah sedutan pengumuman artis paling popular di ABP2010



so camna. memang tak henti gelak kan.hehe

Anda Baca Fahmi Suka~~

10 comments:

amiey lee said...

hehe layannnn suka sgt

http://dvillahati.blogspot.com/2011/04/kawan-aku-pengapit-bini-usop-wilchamasa.html

FahmiE said...

memang layannnnnnnnnnnnnnnn

CN said...

kite bako jer la

FahmiE said...

bako sapa

jawatan kosong said...

mamat khalid punya cita mmg selalu jadi sebutan.. kalau dulu cita rock .. rock uu

Anis izyan Abd Rahman said...

sgt famous , dlm kelas , kalau ade nak angkat tgn , sume wat gaye tgn ucop nie , tsk ! haha

blog-tips-kurus said...

same post la. penangan en Usop=Shy8 ni.. :-)

FahmiE said...

terbaik.......

insanhina said...

test 123

tebumanis78 said...

cer citer cer citer
kiter bakor jer
hahahha--
dah jadi ikutan

My ShoutMix

There was an error in this gadget

Popular Posts