Saturday, April 23, 2011

iphone 5 akan keluar?

hai readers. camna hari ni blog. ok ke ek? entry camna? disebabkan buffered earning FB adalah iphone4, terasa pula nak tulis entry pasal iphone. tapi bukan iphone4 kerana iphone4 semua orang dah tahu kan. hehe..ni FB nak cakap pasal iphone5 pula. haa jangan terkejut. ura-ura ke atau khabar angin tu tak tahu lah. tapi memang berita-berita pasal iphone5 tengah hanagat diperkatakan..tak percaya takpa. cuma layan je entry ni ye..hehehe

setelah FB buat kaji selidik pasal iphone5 ni, search dekat google dan sebeagainya, memang banyak jugalah sumber pasal iphone5 ni. kebanyakkan yang FB nampak, design dia nampak lebih executive atau macam "stainless steel berkaca-kaca" gitu.haha. memang gempaklah tengok. harga pun mesti double-double gempak..hahaha..selain design luaran yang macam FB cakap tu, screen dia diperbesarkan lagi menjadi 4 inci berbanding 3.5 inci untuk iphone4. betul ke tak, tak tahu lah. tunggu dan lihat je..hehehe

em ada juga yang FB jumpa mengatakan design dan rekaan iphone kali ini lebih unik. unik yang FB maksudkan adalah invisible. hah? betul ke iphone5 ni invisible. khabar angin je.. invisible tu tak lah semua.. dia macam jernih je. badan dia jernih. tak tahu lah FB nak cakap camna. cakap lebih-lebih nanti tak betul susah pula. dah lah iphone4 putih tak keluar lagi. ni tiba-tiba iphone5 pula..hahhaha


Sumber Google Image


bila iphone5 ni nak keluar ye? itu persoalan yang paling orang nak tahu kan. FB ada terjumpa dekat satu site ni mengatakan, iphone5 akan dikeluarkan pada september 2011. ni dah april, tak lama lagi dah lah..haha..kalau dah keluar betul, berapa lah agak-agak harga dia ye.hehe..iphone4 pun dan RM2699. iphone mestilah kena lagi mahalkan..huhuhu..hahhh..tunggu jelah..weeeeeeeeeee!!

6 comments:

Fitri Karim said...

tak mampu nak guna telefon mahal-mahal. (T_T)

FahmiE said...

mahal puas hati..bleh pakai lama..

apisv2 said...

slm, dtg usha2;p

apisv2.com

FahmiE said...

datang usha je ke..

Farhan Erza said...

iPhone4 putih leh cari kat WhiteiPhone4Now.com kot.
betul kew iPhone5 lutsinar?
macam bom jew.
tapi iPhone memang gempak.

Faizal Fredley said...

sal awal sangat kuar..x exlusive iphone 4 aku nanti...

My ShoutMix

There was an error in this gadget

Popular Posts