Friday, April 1, 2011

Nuffnang sayang aku lagi

hai readers..masih ok ke sekarang. masih ada mood untuk berblogging ke sekarang. nuffnang camna. ok ke..hehehe..hari ini terdetik hati FB untuk menulis pasal EN NUFFNANG sebagai penghargaan kepadanya masih memberi kepercayaan kepada FB. perhargaan sebab apa ye. sebabnyaaaaaaa, Nuffnang bagi aku BE lagi..hahahahaha..agak kemarau aku untuk mendapat BE, akhirnya dapat lagi. syukur. Sebelum ni FB agak sibuk sampai  semua BE tamat campaign dan selepas tu FB kemarau BE. huhu..sedih kan

mula-mula memang tak rasa sangat tak ada BE. tapi bila dah lama BE tak dapat, terbakar jugak lah. mujurlah berkat kesabaran FB (cewah) masih terus berblogging bagi menarik balik perhatian Nuffnang. dan akhirnya en nuffnang membalasnya dengan sebutir lagi campaign BE. ni dia nak tunjuk..




 Em lepas ni FB nak fokus lebih sikit. nak gunakan sebaik mungkin BE yang ada ni. dulu FB main-main je mentang-mentang time tu BE banyak. tapi tak apa. dah sedar. slow2..heheheh..
Nak tahu rahsia camna FB boleh tarik perhatian Nuffnang. biasa-biasa ja. yang penting kita kena serius berblogging. Apa yang FB praktik ialah
  1. sehari sekali update blog, 
  2. entry dengan keyword panas,
  3. update survey kat Nuffnang,
  4. Ping blog kat laman sosial atau group ie facebook, twitter, innit,
  5. blogwalking.
benda basic je ni.hehe..selepas buat benda ni, InsyaAllah rezeki tu datang..heheheh..sekali FB ucapkan ribuan terima kasih kepada En Nuffnang =)

Anda Baca Fahmi Suka~~



7 comments:

Syafiq Rosli said...

wah untg lah bro..:)

sarah mohamad said...

tahniah! erm .. macam jeles je FB dapat BE. *wink2

FahmiE said...

jgn jeles ye...ehehehhee

Fantastic Ajane said...

congrats k..:)

Freaky said...

haih jeles tol... tahniah la dapat BE :)

FahmiE said...

sama-sama =)

ken said...

cool.. keep it up :)

My ShoutMix

There was an error in this gadget

Popular Posts