Thursday, April 14, 2011

Jadi pelakon la pulak..

hai readers..salam khabar dari FB. agak lama FB menyepikan diri. lebih kurang 3 4 hari jugak lah. maaf kepada yang menunggu.hehe. jadual FB yang padat lah yang buat FB tak dapat luangkan masa kat blog FB ni. tapi tak apa. pelajaran lebih utama.hehehe..apa yang buat FB sibuk ye. yelah mana tak nya. assignment bertimbun, test berderet. memang tekanan. em tapi FB sempat jadi pelakon kot.hahahha

haa jadi pelakon. kata sibuk.hehe. sebenarnya FB berlakon untuk subjek mandarin FB jugak. subjek mandarin ni kena kitaorang kena sediakan satu drama yang menggunakan bahasa mandarin. susahkan. cakap bahasa mandarin tu dalam movie. Best dapat berlakon walaupun guna bahasa lain. berlakon guna bahasa melayu pun tak pernah lagi tau. hehe..yang best nye time berlakon tu lah. pastu time edit-edit video. mesti ada je rasa nak tergelak bila tengok balik video kitaorang berlakon..hehehe

Tajuk drama filem ini  adalah "Guangguang" yang bermaksud bersiar-siar. drama ini dilakonkan sendiri oleh FB sebagai Fahmi, Azhar, Ezwan dan Shahmeer. memang best dan kelakar abis. seronok dapat merasa pengalaman berlakon.hehhe..ni dia video nak tunjuk..hahahahha..kepada readers yang awal, maaf video lambat sikit. hehehe



*macam. ok tak? boleh menembus pasaran Hollywood tak..hahhahaha

Anda Baca Fahmi Suka~~

5 comments:

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

fuhh..jadi pelakon citer cina tu..lepas ni try citer korea lak bro =D

FahmiE said...

tq bro support gua..hahhaha =)

Freaky said...

Jap lagi femes la tu n jadi artis plak. hehe.

FahmiE said...

biasa jepp..hahaha

724422 @ matyo said...

jln2 tinggal jejak.. jemput ke blog saya..

kempen jom tukar link

My ShoutMix

There was an error in this gadget

Popular Posts