Friday, April 15, 2011

maharaja lawak minggu 3 - Usop Wilca Nyanyi

hai readers..macamna hari ini. ok? hari ini bagi FB memang relax gila. tidur terlebih semua cukup. haha..em back to the tajuk. korang semua dah tengok ke maharaja lawak minggu ke-3. asyik tengok AF9 je. best ke. hehhe..FB dah tengok. best jugak. minggu ni minggu musical. so lawak semua ada nyanyi-nyanyi gitu. hehe..FB syorkan cepat-cepat lah korang tengok ye. mesti tak kering gusi punya..

so minggu ni tema musical. macam-macam musik diorang buat. paling best bagi FB adalah lagu Grenade. kalau nak tahu sapa yang nyanyi lagu grenade ni, kena tengok sendiri k. tapi paling best buat persembahan bagi FB mesti lah Usop Wilca. beliau menyanyi lagu english. biasalah english education lah kan..hahha..menyanyi lagu english memang tak ada teruknya. terbaik."cer tinggi cer tinggi".hahaha..readers, tengok sendiri lah k kat bawah ni..


video sumber youtube channel zahm100

macam mana. ok kan usop wilca nyanyi. dulu dia ni penyanyi. memang leh nyanyi lah..hehehe. kome kome kome kome kome kome,,come and go. Full Stop


video sumber youtube channel zahm100

ni video nabil. camna ok tak? still kekalkan telor orang nogori kan. best lah FB tengok. puas jugak lah.hehehe..macam hotel 5 bintang tapi berniaga warung.. macam biasa Apek akan memberi komen. memang dia selalu puji Nabil sampai orang kata dia sebelah nabil. tapi betul jugak kena puji. lawak nabil best kot..hahha


video sumber youtube channel zahm100

ni pulak video jozan. mamat khalid cakap ni lawak paling best dari diorang. betul ke ek? tapi FB tengok not bad lah. ada banyak lagu dalam lawak diorang. masuk dengan jalan cerita korang. hehehe..mesti lepas maharaja lawak, mamat khalid ambil diorang berlakon dalam filem beliau. mesti punya lah..hahhaha..gosip2


video sumber youtube channel zahm100

sepah macam biasa. lawak ganas. hehehe. tapi ganas ke minggu ni..hahhaha..apa-apa pun korang tengok sendiri lah ye..hehehehe

Anda Baca Fahmi Suka~~

2 comments:

cayrol said...

Sepah kurang best skit maybe main nga lagu susah skit..

Jozan and Nabil terbaek!!!

Jambu tak de ke??

anyway aku tetap vote for Nabil, Jozan, Jambu and Sepah... terbaek!!!

Buat duit dengan Facebook!!! betul ke atau omong-omong?

FahmiE said...

memang terbaekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

My ShoutMix

There was an error in this gadget

Popular Posts