Wednesday, April 6, 2011

Sam Shaheizy lelaki kacak?

hai readers..masih ada aura ABP lagi ke..hhehehe..mesti semua dah tahu kan sapa pemenangnya. mesti lah Sam Shaheizy kan. emm FB yakin bagi kaum perempuan mesti suka tersangat-sangat dan ada yang jatuh hati kat si Sam ni. betul tak?? hehe..bagi kaum lelaki biasa je lah kan. tapi mesti ada yang nak tiru gaya Sam.kan kan..hehehe

handsome ke Sam ni ek. handsome kat mana tu. em adakah dekat gaya dan penampilannya. atau cara stylo dia yang funky, nampak ganas tu. atau gaya lakonannya. sekarang macam-macam watak dia bawak. kira versatil lah dia ni. hehe..lawak boleh ganas pun boleh. yang besnye semau menjadi kalau Sam berlakon. kan..hehehe..tak hairan lah Sam boleh menang award paling besar sekali kat ABP tu. hehe..tahniah Sam!!

tapi bagi FB, apa yang buat FB respect sangat kat Sam ni adalah dia bawak ibunya iaitu pelakon Mama Katy. FB sangat terharu dan terus tingat mama FB kat rumah. rasa macam nak peluk cium mama FB gak.hehehe..memang respect lah. peluk cium dikhalayak ramai kot. mak sapa yang tak bangga kalau anaknya buat camtu depan orang. betul tak??


 masa naik pentas siap bawak ibunya naik ke pentas lagi. memang FB respect. bilalah FB leh buat camni kat mama FB ye. tingin nak bagi mama FB bangga dengan diri FB..heheeh..apa-apa pun sekalung tahniah buat Sam Shaheizy kerana berjaya dalam bidang dan berjaya buat orang puas hati dengan lakonan anda..hehehe

em pada pendapat korang, Sam ni jenis lawak ke atau serius?? mana lebih menjadi

Anda Baca Fahmi Suka~~

15 comments:

Mya Edora said...

dye mungkin lawak time dye berlakon je kot..
tgk pada watak jugaklah..
kalau kat luar dye mungkin ada masa dye serius.. :)

FahmiE said...

mungkin lah..ehehhehehe

afifiabdulri said...

kacak ke??? ish xbez langsung~~

FahmiE said...

eleh xngaku plk fifi...

afifiabdulri said...

haha.. 2 naseb je.. kalo siti de dh tau dah spe mng.. haha Oh!! SITI..huhu..

FahmiE said...

SITI dah veteren lah,,,

afifiabdulri said...

udah2 la.. 32 masih belia la.

Miss Tira said...

Sebenarnya muka dia lebih pada serius. Kalau Sam berlakon jadi watak gangster perghh. MEsti mantap.

ishiko said...

best semua watak beliau blh bawak

FahmiE said...

btul gak..peminat mesti puji py..hehehe

FahmiE said...

btul gak..peminat mesti puji py..hehehe

Oppa Kudin Nz said...

citer yg sam berlakon memg best lah :)

NadiaWahid said...
This comment has been removed by the author.
NadiaWahid said...

sy suka dgn kePOYOan time dia brckp & bila dia buat muka INNOCENTS.. cute!

FahmiE said...

yeke..xtau plk dia ni poyo..haha

My ShoutMix

There was an error in this gadget

Popular Posts