Tuesday, March 8, 2011

Akhirnya Tercapai Juga..Jom Photoshoot!!

hai readers..ok hari ni..hepi?? bagi FB agak hepi lah..tengok tajuk entry lah "Akhirnya Tecapai juga" perasaan lega dan seronok..memang FB teruja sangat sejak seminggu ni. salah satu wishlist FB dapat juga FB gengam di tangan seerat-erat yang mungkin..hehe..readers nak tahu ke apa wishlist FB tu..bagi readers FB yang selalu baca entry FB mesti dapat teka kan.. sebelum-sebelum ni FB ada menulis tentang gadget yang FB ingin kan. apa tu..haaa gadget apa tu..yang pasti bukan IPhone4, HTC, Sony gadget..tetapiii CANON EOS 60D..hehehe..FB sudah berjaya mempunyai DSLR pertama FB..wah..bestnye..teruja sangat-sangat tau..

ni lah set Canon EOS 60D kepunyaan FB..amacam.ok x? hehe..bukan senang ni nak dapat..membanting tulang jugaklah..tapi xpa..Berbaloi-baloi..!!

Memang sangat baru lah my baby ni. baru dapat je ni. seminggu pun tak sampai lagi.hehe.terima kasih kepada saudara Fitri Abd Karim.dan dengan adanya nya my baby ni, tangan FB asyik gatai nak shoot gambar je..pergi mana je mesti nak shoot gambar. xcited sangat-sangat tau.hehehe..yelahkan.benda ni dah lama mengidam.sekarang baru dapat. kepada readers yang berminat, beli lah satu. dapat freegift lagi..antaranya tripod, beg, filter dan screen protector.warranty plak 1 plus 1.. not bad lah kan. readers yang berminat tu, survey-survey lah. buat keputusan yang betul k..

So sekarang sapa nak teman FB pegi shoot gambar. jom lah teman FB. FB boleh shoot gambar readers free je.FOC!!! tak nak lagi ke..FB pun baru nak belajar ni selok belok bidang photography ni. memang totally newbie lah..hehe..kpd expert photograher. kalau sudi ajar, sudi-sudikanlah ye..hehehe
                                                                  FB poyo..hahaha

* kalau ada bengkel ke seminar pasal DSLR ni, cepat-cepat bagitahu FB k..hehehe..TQ

13 comments:

taufiq helios said...

waaa~ jeles jeles

ika zulaikha said...

hoo yeh!
bole shoot i x?
hahaha..

adwafarahin said...

okay! sgt jeles huh!

FahmiE said...

jom lah..FB shoot free kasi korang =)

zuhaida said...

wahh , best la .
jeles sangat nie .

FahmiE said...

jeles ke..hehehehe..sory lah k

NadiaWahid said...

mau tgk pic yg di shoot tu nnt..neyway congratzz!! but ttp jelez..hehe..

FahmiE said...

nak tgk bilanya...

cekelat pekat said...

jeles.

Mohd Fitri said...

nak beli dslr jugak

FahmiE said...

beli je...

thomas said...

very gd camera,try join w shop canon disini

Shairazi Saidin said...

KO angkat 60D brape weyh????

Latest carut: http://shairazisaidin.blogspot.com/2011/04/webcam-dengan-bruno-mars-ko-mampu.html

My ShoutMix

There was an error in this gadget

Popular Posts