Saturday, March 12, 2011

Universiti Pilihan - UiTM

hai readers..setelah gempar satu dunia mengenai Tsunami di Jepun, kali ni FB nak relax skit. petang yang redup tadi FB meluangkan masa pergi mengambil photo UiTM. rajin tak?? mana tak nya, ada DSLR baru.hehe..kenapa UiTM?? sebenarnya, FB adalah penuntut tahun akhir dalam bidang Civil Engineering di UiTM. budak engineering.haha..dah civil students kan, mesti lah FB ambil bangunan fakulti FB. hehe..agak megah jugaklah. bukan nak bangga, tapi bangunan fakulti engineering adalah yang sangat canggih dan cantik dipandang.hehe


inilah bangunan engineering di mana FB selalu ulang alik ke kelas. fakulti FB berada di menara 1 sebelah kiri gambar. ok tak ek?? * ada something wrong with this photo..hehehe..carikkkk..!!


So, kepada adik-adik yang baru lepasan SPM, FB cadangkan pilihlah UiTM. isi borang dekat UPU universiti pilihan adalah UiTM. FB sendiri lepas SPM terus masuk UiTM walaupun hanya peringkat Diploma civil engineering. sekarang ijazah civil engineering di UiTM. sebenarnya diploma tak rugi. bahkan bagi FB, sangat menguntungkan walaupun mula dari diploma. masuk Matrix kalau pointer tak cukup, mungkin akan dilelong. kos yang menjadi pilihan mungkin tak dapat kita capai. amat merugikan kita. apa-apa pun rezeki ditangan tuhan.


*FB dah nak abis belajar dah..hahaha..Graduate di dewan baru lagi.heheheh..nak tahu pasal dewan konvo UiTM yang baru, nantikan entry seterusnya..hehehe

6 comments:

akmal afiqah said...

datang UiTM puncak alam la.. santeekkk! :)

IftiMonstaa said...

waa kite nak masok uitm ! doakan kite dpt eh eh

FahmiE said...

masuk lah uitm, guaranty terbaekkk

wanluqman said...

bila dapat masuk jangan lupa baca & mahir civil 3d campur struktur

missara said...

dslr baru..hehe
b4 grad meh la dtg kampus uitm yg baru
kampus puncak alam..
serius cantik bila tgkp gambar..lagi2 time mgrib
sebab kampus ni atas bukit

aun_3593 said...

as-salam..bro ape result spm ko?aku result 1A math..1B+ bm..3B fzk,agm,bi
2C+ sj,addmath dan D kimia..rasa2 ada chance dpt x?

My ShoutMix

There was an error in this gadget

Popular Posts