Thursday, March 31, 2011

April Fool..Hahhaha

hai readers. hari ni bapa hari bulan ek. 1 april lah kan. tahu tak selalu hari ini orang buat ape. mesti ramai orang nak pekena orang, dan ramai orang dikenakan..hahhahah. April Fool..April fool ni sebenarnya hari untuk melawak atau bergembira. ia bukan hari cuti tapi disambut oleh sesetengah orang seperti di negara New Zealand, Ireland, UK, Australia, Japan dan banyak lagi lah..

Bagi sesiapa nak pekena orang tu, hari ni jelah yang boleh dan rancak pun. heheheh hari len rasanya dah biasa..sebab xleh kata "APRIL FOOLLLL"..hahha. tapi pekena orang xbaik tau. nanti sedih plak kawan kita tu..huhuhu..Kalau nak diikutkan, Islam melarang umatnya pekena orang.huhu..So, pada sesiapa yang dah buat fool atau joke yang melebih-lebih, baik korang mintak maaf k..hehehe..

April fool ni gembirakan orang ke sedihkan orang ye yang banyaknye..hehehe..FB nak tanya korang lah. boleh tak ek bagi jawapan..mesti ada yang gembira dan mesti ada yang sedih kan..betul kan..hehehe

*FB tak sempat April FOollllL pun lagi nih..ehhehehe

Anda Baca Fahmi Suka~~

4 comments:

SoLy SoLicious said...

aprilfool ni kan xbaek disambut..

cian orang yg xbesalah nnt tetibe dapat aprilfool kan..gurauan keterlaluan pulak 2.. keciiaaann..

FahmiE said...

yelah2..hehehe..menyedihkan orang

Catherine Ang said...

happy april fool :D

Anonymous said...

" celine bags on sale expensive celine handbags price without any flaws better than flawed celine bag of which a large part of the design fee is charged by the master celine handbags sale "Luxury" is actually a Borrowed concept celine bags online

My ShoutMix

There was an error in this gadget

Popular Posts