Tuesday, March 29, 2011

bergambar dengan artis popular...

hai reader..lama jugak lah FB tak update blog ni..huhu..sibuk skit lah sekarang. maaf ye..baru hari ini sempat buka Fahmi Blog ni. baru tingat nak update blog..hehe..pada readers yang selalu datanf ke Fahmi Blog, maaf sangat-sangat sebab tak ada entry baru utk korang..hehe

em readers tengok tajuk entry ni, rasa apa ek? FB ni blagak ke poyo ke atau bleh percaya ke..hehehhe..em betul lah FB nak cerita ni. weekend hari tu FB pergi Sure HeboH kat Batu Kawan. terserempak beberapa orang artis..yang best nya FB sempat bergambar dengan salah sorang artis yang agak popular lah..hehehhe..jom tengok 



haa sekarang percaya tak lagi..hehehe..masa FB pergi amik gambar tu, biasa ja. tak ada lah nak kena berebut2..biasa sangat..tak exclusive sangat pun..hehehe..tapi apa2 pun bergambar dengan Cat Farish.hehehe

sorang lagi artis popular sekarang..Eira Syazira..dia bukan tengath menyanyi sekarang. dok cakap2 je. promote games apa ntah..hehehe

pengacara Bang Bang Boom..napa apa ye..FB tak bapa nak tahu lah..hehehehe

*Best gak pergi Sure Heboh tu. ada camera plak kan, memang best lah..ehhehhe

Anda Baca Fahmi Suka~~~

2 comments:

Syafiq Rosli said...

wah untg lah..hehe

FahmiE said...

heheheheheh..kebetulan je ni...

My ShoutMix

There was an error in this gadget

Popular Posts