Thursday, March 10, 2011

Saya Sayang Mama..

hai readers.. FB tiba-tiba tingat mama FB. mungkin rindu. dah lebih sebulan tak jmp. mana tak nya, cuti xda, rumah plak jauh.. Mama, fahmi rindu mama..!!! tapi FB sedikit kesal dengan diri FB. ini kerana birthday mama dah lepas iaitu 5 mac hari tu.. bukan sebab FB tak wish happy birthday kat mama, tapi sebab FB lambat buat entry pasal birthday mama. macam-macam cita kita boleh buat, apa salahnya buat entry pasal mama kita. betul tak?  5 mac 2011 genaplah 49 tahun umur mam. dah hampir setengah abad umur mama. harap-harap ALLAH panjangkan lagi umur mama. FB nak bersama mama FB lebih lama lagi. Fahmi sayang MAMA!!!

surat untuk mama
"mama, fami kalau boleh setiap masa nak hepikan mama. fami tau dah banyak kali fami kecewakan mama buat mama sedih. tapi fami x terniat. mungkin sebab masa-masa tu kita berbeza pendapat. maafkan fami. fami sayang mama lebih dari apa yang mama tau. fami cuma nak mama tahu ni je dan fami tak terniat langsung nak sakitkan hati mama. Mama, fami sayang mama. HAPPY BIRTHDAY MAMA...!!!"

                              inilah Mama FB. cantik berseri lagi kan. nampak muda lagi..heheeheh


*harap-harap mama baca entry ni..hehehehe

2 comments:

adwafarahin said...

yup seyes nmpk muda lg :)

FahmiE said...

thank u..hehehehe

My ShoutMix

There was an error in this gadget

Popular Posts