Thursday, March 3, 2011

Pengumuman Keputusan SPM



Hai readers..camna hari ini. ok? hehe..FB selsema sikit. dah amik ubat, jangan risau k. SPM?? mesti korang semua dah amik kan. sama lah dengan FB pun. 5 years ago punya cita ni. nampak sangat dah tak bapa nak muda. tapi, adik FB tengah tunggu keputusan SPM keluar. mesti kecut habis punya. sapa lah tak kecut perut kan. keputusan ni lah yang bakal menentukan hala tuju kita.hehehe

So, FB dengar ada yang kata dah kuar, ada yang kata minggu depan, hujung bulan, april pun ada. yang mana satu ni?? buat lagi berdebar pula. haish..ni info yang FB dapat. keputusan SPM akan kuar Selewat-lewatnya Pada 23 Mac 2011:). ni tarikh paling lewat. so memang ada kemungkinan ia akan kuar minggu depan. relax k pada yang berkenaan. korang akan tahu juga nanti. jangan takut k.hehehe..

Keptusan SPM akan dikeluarkan oleh Lembaga Peperiksaan Negara disetiap sekolah menengah yang berkenaan. bagi pelajar yang dah tak sabar tu, boleh pergi ke pejabat Lembaga Peperiksaan dan check sendiri. itu pun kalau boleh. tapi nak senang, kena ada cable lah. pakcik makcik saudara ke.hehehe..alternatif lain seperti SMS hanya boleh diguna selepas keputusan diumumkan secara rasmi. so, nak x nak, sabar k..dan jangan gugup k..hehehe


* terimalah seadaanya k..sesungguhnya kita dah mencuba sedaya upaya..Ucaplah Alhamdulillah...

2 comments:

Mohd Fitri said...

berdebar-debar nak ambil keputusan spm!!

Mohamadazhan hjDesa said...

salam

macam mana la result adik aku nanti ni...

My ShoutMix

There was an error in this gadget

Popular Posts