Saturday, March 19, 2011

ChurpChurp Earning lebih lumayan?

hai readers. macamna hari ini. sihat ke. dah update blog belum. haa ni FB nak cakap pasal Churp-Churp. betul ke earning churp-churp lebih lumayan. FB tengok dekat dashboard churp-churp memang not bad lah. hehe. tapi semua ni memerlukan tahap kesabaran yang tinggi baru boleh cashout.hehe.. buat masa sekarang FB ada 7 campaign daripada churp-churp. agak banyak lah nak meng'sharing..hehe

1. Campaign pertama FB ialah "Load your DIGI with more freebies today". campaign ini adalah tajaan digi yang bertujuan untuk menarik lebih ramai untuk melanggan digi. banyak faedah-faedah yang disediakan digi untuk memasarkan produck mereka. bagi campaign ini, jika visitors masuk, kita akan dapat RM0.20-RM0.40 per unique visitor. maximum yang kita boleh dapat adalah RM700.00. banyak bukan? hehe. untuk makluman lanjut, just klik gambar di bawah. hehe..



2. Campaign ke-2 FB pula ialah "Here's your chance to be a proud owner of iPhone 4. Whoa!" campaign ini adalah tajaan pihak iphone yang bertujuan untuk menarik lebih ramai untuk memeliki iphone. promosi seperti diskaun harga iphone serta bayar ansuran disediakan. bagi campaign ini, jika visitors masuk, kita akan dapat RM0.20-RM0.40 per unique visitor. maximum yang kita boleh dapat adalah RM1400.00. double dari digi.hehe..banyak bukan? hehe. untuk makluman lanjut, just klik gambar di bawah. hehe..



3. Campaign ke-3 FB ialah "Invite friends to ChurpChurp today!" campaign ini adalah bertujuan untuk menjemput lebih ramai orang untuk menyertai ChurpChurp ni. Kalau kita dapat sharing dengan friend, kita akan dapat RM1.00 per friend. menarik bukan? hehehe. untuk makluman lanjut, just klik gambar di bawah. hehe..




4. Campaign ke-4 FB pula ialah "Earn points five times more with just a simple step! " campaign ini adalah kesinambungan promosi digi dan pemilik card BonusLink. Ia bertujuan untuk menarik lebih ramai pengguna. promosi ini adalah memberi pengguna point atau mata bagi pengguna Digi broadband dan Card BonusLink. bagi campaign ini, jika visitors masuk, kita akan dapat RM0.20-RM0.40 per unique visitor. maximum yang kita boleh dapat adalah RM500.00. boleh lah.. hehe. untuk makluman lanjut, just klik gambar di bawah. hehe..


5. Campaign ke-5 FB pula ialah "Are YOU the man we're looking for?" campaign ini adalah lelaki yang mencari seseorang..perlu hantar mug-shot dan pihak churpchurp akan memcari anda dalam senyap-senyap.nantikan. bagi campaign ini, jika visitors masuk, kita akan dapat RM0.20-RM0.40 per unique visitor. maximum yang kita boleh dapat adalah RM250.00. boleh lah.. hehe. untuk makluman lanjut, just klik gambar di bawah. hehe..



6. Campaign ke-6 FB pula ialah "MAD - RM15 for 2 Skaters for 3 Hours at The Wheels" campaign ini adalah untuk mempromosi bagi permainan skaters. harga sewa asal RM50, tapi promosi ini menurunkan harga ke RM15 untuk 2 skaters. venue dia di The Wheels Subang Avenue, tapi kena back ke zaman 70-an.hehe.. bagi campaign ini, jika visitors masuk, kita akan dapat RM1.00 per deals. untuk makluman lanjut, just klik gambar di bawah. hehe..



7. Campaign ke- FB pula ialah "MAD - RM28 for RM68 Worth of Cash Voucher + Free National Postage Worth RM10 from Scala Bio " campaign ini adalah untuk mempromosi bagi Mad Deal for the Day. kita akan dapat nilai RM68 dengan harga RM28 plus free national postage bernilai rm10 dalam kawasan kuala lumpur.  bagi campaign ini, jika visitors masuk, kita akan dapat RM2.00 per deals. untuk makluman lanjut, just klik gambar di bawah. hehe..


*Haa itu sajalah campaign churpchurp dari FB. sesiapa yang berminat bolehlah apply k..best ooo..heheheh..marilah join FB..jom2..

Anda Baca Fahmi Suka~~

5 comments:

saya_arief said...

earning churp2 lekas naik dari nuffnang.
:D

FahmiE said...

betul3 =p

Taufan Bin Ribut said...

terbaik =)

Anonymous said...

igt xtau ke yg awak buat entry ni nk suruh orang lain tekan iklan awak?

Simon Reyes said...

Ini berguna untuk anda, Tips Buat Duit Churp Churp Guna Facebook

My ShoutMix

There was an error in this gadget

Popular Posts