Thursday, March 10, 2011

aktiviti di waktu petang..

hai readers..masih lagi dalam mood happy.seperti mana yang diceritakan pada entry lepas, FB baru sahaja berjaya memiliki set camera DSLR kan. so mood happt FB masih lagi tak berganjak ni.hahaha..FB dah 3 kali dalam 4 hari keluar pergi shoot gambar. best woooooooooo..FB masih lagi dalam proses mempelajari selok belok bidang photography  ni. agak susah ar. silap setup setting camera tu, gambar out terus. so kena belajar lagi utk dapatkan gambar yang berkualiti tinggi.hehehe..skema je..

FB ni lebih suka tangkap gambar permandangan dan gambar yang bergerak-gerak. tak tahulah kenapa camtu. tapi memang puas lah kalau dapat tangkap gambar tu dan cantik plak. puas terserlah je.hehehe. kat bawah ni gambar FB shoot masa pergi tasik Shah Alam. tak lah ok sangat. saja je nak tunjuk sample pertama FB.hehe..pada yang expert tu, jangan kutuk k..hahaha..




           Galeria Shah Alam. ada apa ek dalam ni. FB tak pernah masuk pun. tengok dari luar je..hehe


Laluan untuk jalan kaki..seram siot lalu time ni..hehehe 




Tangga je. tapi suka tengok tangga ni. macam kat ROME plak..hahaha..



Permandangan tasik Shah Alam watu senja..bangunan UiTM nampak kecik je..hehehe

* nak pergi Putrajaya plak ni photoshoot..jom..

3 comments:

adwafarahin said...

wow beginner pon da cantek gambo yg di amik

ksi sharpen sket skill k!

hudahazwani said...

waaa best nye..nice view la... ^_^

FahmiE said...

tq 4 ur advise =)

My ShoutMix

There was an error in this gadget

Popular Posts