Thursday, March 31, 2011

keyword terhangat masa kini..

hai reader..apa yang hangat apa panas.. haa ni FB nak cerita sikit. bagi blog yang mahukan trafik, entry mestlah menarik. betul tak? macamna entry tu nak jadi menarik ye. hehe. jawapan mest KEYWORD kan..

ye betul. keyword adalah benda basic yang paling penting utk blogger-blogger baru macam FB ni. utk yang expert pun sama.hehe..tapi keyword apa ye yang terhangat ni. kalau korang pergi mana-manapun, mesti akan nampak blog cerita pasal trafik. macam FB ni..hehhe.."TRAFIK" lah adalah keyword penting. tak caya. tengok gambar bawah. di Innit ramai orang nang it blog yang ada perkataan trafik. terbukti!



bukan TRAFIK je, "TIPS" "LANGKAH" "TUTORIAL"  pun adalah keyword terpanas untuk blogger. macam FB ni, FB tak bagi banyak tips pun, tapi cuma ceritakan pasal benda apa buat trafik naik. kita tak semestinya bagi tahu tip1 tip 2 dan 3. just mentioned pun boleh.. FIKIR ok.hehehhe

Anda Baca Fahmi Suka~~

4 comments:

Dewi Batrishya said...

OOOooOOoooOoooOooo.......

FahmiE said...

pppppppppppppppppppp

Pacek ABU sifir said...

kami lagi suka hehehe


jom bace supermak cz kat sini ade something yang saya nak tanye.neh link nye
http://cikabusifir.blogspot.com/2011/03/nak-jadi-supermak.html

Nizam said...

keyword memang penting bagi sesiapa yang target SEO..tapi kalau blog yang dah popular dan ada pembaca setia keyword ni dah jadi cam kurang la kan...

My ShoutMix

There was an error in this gadget

Popular Posts