Wednesday, March 30, 2011

Cara tingkatkan trafik blog dari seluruh dunia..

hai readers..camna trafik hari ini. dah banyak ke. FB ada lah sikit-sikit cukup makan. korang nak trafik masuk blog korang tak? mestilah nak kan. tapi macamna caranya? apa yang membuatkan blog itu popular ye?

FB ni nak cakap popular tak lah. tapi FB selalu cari-cari tips pasal nak tingkatkan trafik blog kita..bercambak blog pasal tingkatkan trafik blog kita. kadang-kadang orang taip keyword "tingkatkan trafik blog" je. tu pun dah ramai trafik masuk. macam FB ni, cita pasal idea tingkatkan trafik je. tapi tips tak ada sangat pun.hehe. tapi apa yang penting keyword. betul x??

emm kalau keyword menarik tapi kita tak sebarkan atau ping blog kita, tak kemana jugak. kita mesti buat orang ramai tahu. pastu orang ramai tadi akan beritahu orang plak. tak ke ramai ribu-ribu trafik boleh masuk. tapi kena tag lah. kalau tidak, tak kemana jugak kan..hehehhe..

so kat sini FB nak sarankan, keyword yang penting. "tingakatkan trafik" "tips" " cara-cara" " tutorial"  antara keyword paling glamor sekali. tak caya korang try..hehehe

Anda Baca Fahmi Suka~~

7 comments:

ZACK ENTRY said...

itu namanya SEO..^^,

FahmiE said...

tq bro...........

nelly said...

yeah !!!
betul ..nelly setuju !!

FahmiE said...

hhaahahah..okey2

Jack said...

betul tu..keyword memang penting..

flyhigher

menu said...

apa yg aku praktik masih belum cukup utk tingkap trafik...aaaaaaaaaaaa

mal skema said...

Perghh.. Thanks 4 da tips bro.. ;)

My ShoutMix

There was an error in this gadget

Popular Posts