Monday, March 14, 2011

Artis Main Futsal Di Bukit Jalil

       hai readers..masih dalam mood takut ke. lupakan seketika. jom dengar cerita FB. ahad hari itu FB pergi ke stadium bukit jalil untuk menyaksikan perlawanan futsal 6 sebelah antara lagenda-lagenda EPL. ni adalah kesinambungan entry yang ber'title kan EPL Masters.hehe..memang best dan fun dapat pergi ke bukit jalil kerana ada karnival futsal disediakan. FB sempat menendang bola di satu boot dikarnival itu. selepas memeriahkan karnival itu, tibalah masanya untuk FB masuk ke stadium untuk menyaksikan legenda-lagenda EPL. hehehe

        sebelum bermulanya sepak mula futsal 6 sebelah antara pasukan yang bertanding, FB dan semua penonton dikejutkan dengan sepasukan artis yang turut menjayakan program ini. antaranya ialah Intan Ladyana, Serina Ridwan, Linda Hashim, Ozlynn Waty,  Lina Hangat dan Halimah Jongang. Selalunya FB melihat lakonan mereka, tapi kali ni dapat lihat mereka bermain. yang bestnye, lawak dan semua penonton tertawa melihat permainan mereka. hahahaha..pasukan artis berlawan dengan pasukan wanita yang FB tak berapa pasti dari mana. kesudahan perlawanan itu dimenangi oleh pasukan artis dengan jaringan 1-0..


pasukan artis wanita menjulang piala setelah mereka menang satu-satunya perlawanan yang mereka sertai..Seronok tak hingga mereka tu. selalu asyik berlakon je. hehe

Serina Ridwan dan Ozlynn Waty semasa perlawanan. mana bola. kenapa lihat je..hehehe. tapi merekalah yang paling menyerlah..hehehe..


Saat-saat Serina Ridwan menjaringkan gol kemenangan untuk pasukan artis..hehehe..bola slow je pergi, tapi keeper alahai....
 
                                 
                                      Linda Hashim beraksi. beraksi ke. lari-lari anak je. hehehe



                                    Lina Hangat sepak bola. mantap!! apa yang mantap tu..hehehe



Intan Ladyana seronok riang selepas pasukan artis menang. tapi sayangnya dia tak menyumbangkan apa-apa. main pon sekejap je..hehehhe


*itulah antara aksi kelakar semasa EPL Masters berlangsung..hehehe..gelak sampai sakit perut..!!

Anda Baca Fahmi Suka~~

No comments:

My ShoutMix

There was an error in this gadget

Popular Posts