Monday, April 4, 2011

Lisa Surihani wanita tercantik di Malaysia?

hai readers..sihat ke..semalam ada tengok tv tak. em cita apa yang korang tengok. cer cita cer cita..em kalau tengok ABPBH mesti dapat tengok Lisa Surihani kan.hehe..FB pun tengok semalam.yelah dia kan tercalon sebagai pelakon filem wanita popular, siap menang lagi tu..naik stage mestilah nampak kan.hehheheh..
FB tengok dia memang ayu cantik dan mempersonakan..pehh sejuk hati mak kalau dapat buat bini..hahhaha..tapi dah kena book. melepaslah kita..huhu..


ni gambar Lisa Surihani yang cantik rupanya tu..memang cantikkan..hehheheh..saja FB nak gosip2 skit.jahat tak ek..bercerita mengalahkan perempuan..hehehheh..lepas menang pelakon filem popular, FB rasa rezeki Lisa Surihani ni mesti bertambah-tambah ni. maklumlah artis paling popular. sapa lah tak mahu ambil sebagai pelakon dia kan..hehehhe..apa-apa pun selama maju jaya Lisa =)

Anda Baca Fahmi Suka~~

32 comments:

Freaky said...

kat kampus lagi ramai yang cantik daripada lisa :)

FahmiE said...

sapa tu??hehhee

Abang Long said...

Salam...cantekkk..cuma suara dia cam pelik sket...mmmm

FahmiE said...

pelik camna tu??

fatin_dhira95 said...

yes .sgt cntik .prempuan pon adore :)
thanks sudi comment .:)

W said...

dia cantikk, paling penting.. cantik dia tak perlu berbekalkan seksi. simple, tapi mmg sweet lah. ;)

FahmiE said...

pehhh..xplanation yg pdat =)

sarah mohamad said...

bagi saya lisa tuu tak cantik, tapi manis. :)

FahmiE said...

tak cantik dari segi apa tu..

FahmiE said...

tak cantik dari segi apa tu..

Farhana Jafri said...

chantek!! suke tgk dy.. sopan je.. tp skrg dy dh mkin seksi.. nsib aritu ad press yg tgur.. spe dpat dy mmng untung la.. hehehe

jemput singgah ANASAURUS :)

tarabassing said...

Seindah namanya Lisa mmg cantik, berbakat, pintar, sopan & bersahaja. X macam pelakon popular hanya kerana gosip panas padahal bakat x seberapa.

Miss Tira said...

Semoga sifat dia selama ini dikekalkan sampai bila-bila. Mana tahu lepas ni dia pakai tudung perghh pasti lagi meletop. Hehehe.

aeda said...

lisa surihani mmg cantik..

encHIx laNDax said...

mana ada cantik~comel je~ =)

FahmiE said...

yeker...kira ok lah..bleh popular..heheh

iEra naDira said...

maybe sebab Lisa popular so everyone kata dia wanita paling cantik.. walau pun di luar sana ada yg lebih cantik drpd dia.. seriously.

And Lisa sangat sweet. :') Suka senyuman dia. Gigi dia santekk ! Haha ^^

FahmiE said...

kalau xcantik bleh popular x ek..hehehe..norkhiriah menang award gak..hehehe

iEra naDira said...

boleh je.. hehe

semua orang ada tarikan tersendiri.

p/s: pertahankan Lisa nampaknya.. wakaka XD

Oke2 gurau je.
Jom singgah blog saya!~

FahmiE said...

bkn FB sorg je ckp dia ni cantik..=p

budak awam said...

dia ni cantik..
dan kecik orangnya..
kalau dia ni tinggi mesti bertambah cantik :D

FahmiE said...

kecik?? ok lah tu..cantik xpa dah..hehhee

fazrin2211 said...

memang tantik!

Ana admi said...

yup..lisa mmg anggun, cun dan mempersona..like lisa..:))

koronez said...

akui memang cantik...tapi cantik luaran adalah subjektif..tidak akan kekal smpai bila2..bila tua.semua da berkedut... yang penting kena cantik akhlak dan pekerti..lisa nih memang cantik..tapi bagi aku dia hanya cantik luaran...mungkin dalaman aku tak tau..tapi dari sudut pemerhatian aku.dia xder beza dgn wanita2 melayu yang lain..yang tidak pernah fikirkan tentang dalaman....renungkan..Assalam..

aReciK_gUrL said...

lisa surihani mmg ctk....
biase la mix...
serba lengkap...
org nye ctk,pndai,sopan je....

Anonymous said...

mmg cantik..tp bgi sy dia x sopan sgt..cbe tgk cite LBS..sopan ke sbagai umat islam klau duk brpegang2 dan brpeluk2 dgn farid kamil yg bukan muhrim dgnnya,,renung2kn lah..

Muhammad Fadli said...

wah!
lisa cantik!
love lisa! :p

yatiecgo said...

mmg lisa cantik ^^..
pic ni ..muka dia da iras2.. selena Gomez.. xD..

mumu zai said...

lisa cantik..lgpun image dea berseh n sopan:)

arnissa said...

lisa mmg cantik..

:)

nadi obat said...

lisa,,, emang cantik

My ShoutMix

There was an error in this gadget

Popular Posts